IMO Akatemia

IMO Akatemia

Inspiroidu oppimaan horisontaalista johtamista !

IMO Verkko Akatemia on oppimisalusta IMO:n tärkeille oppimisen teema-alueille, kuten johtaminen, organisaation kehittäminen, yhteisön rakentaminen ja merkityksen luominen.  Näistä aihealueista löydät tietoa sekä teoriassa että käytännössä. Hyvä alku on liittyä IMO Akatemian verkoston jäseneksi ja hankkia lisätietoa IMO:sta. Jäseneksi liittymisen jälkeen  voit opiskella kirjallisuutta, osallistua opintoihin, aloittaa tutkimusprojektin, liittyä keskusteluryhmiin ja jakaa dokumentteja, jne.  Akatemia tarjoaa jatkuvaa kehittymistä mielenkiintoisen materiaalin parissa.

Oppimisohjelmat

Tällä hetkellä on tarjolla kaksi kurssia IMO Basics/ Perusteet ja IMO Finance/Talous (kaikille opiskeltavaksi). IMO peruskurssi on valmistava kurssi muille IMO:n kursseille, jotka julkaistaan lähiaikoina.  IMO Talous kurssi  on maksuton kaikille opiskeltavaksi.

Tutkimisverkosto

IMO Verkko Akatemia tukee tutkimusprojekteja organisaation avainteemoihin: johtaminen, merkityksen luominen ja yhteisöllisyys.  Näkökulma perustuu Methodology of Evidential prosessiin eli todellisuuden tutkimimiseen.  Se tarkoittaa toiminnan tutkimimista seitsemän askeleen prosessina.  Jokainen tutkimisprojekti toteutuu osallistujien tutkimishankkeena IMO Verkko Akatemian foorumilla. Ilmoittautumisen jälkeen pääsee mukaan osaksi yhteisön verkkosivua ja voit kirjautua myös IMO:n Onlinen verkoston jäseneksi https://het-imo.net/net.


Klaas  IJkema

Klaas IJkema

Klaas Ijkema aloitti IMO Akatemian 2016. Hän tutustui sulautuvaan monimuotoiseen oppimiseen Suomessa. Hän vieraili myös Jyväskylän yliopistossa ja muissa alueen koulutus -ja opinpaikoissa.Näiden tapaamisten innoittamana hän muotoili  verkko-oppimisen IMO Akatemian, jossa on oppimisympäristö, ohjelmat  ja materiaalit verkossa. IMO Akatemiassa voi tehdä oman kysymyksensä pohjalta tutkimistyötä  sekä käydä valmennusdialogia IMO konsultin kanssa. Klaas on sitoutunut monimuotoiseen oppimisen johtamiseen kaikkialla maailmassa asiakkaan aikatauluun ja paikkaan sovitettuna.
Hänen intohimonsa on tutkia johtajuutta, miten ihmiset organisoidussa maailmassa kommunikoivat hyödyntäen ’ sielun tietoisuutta’. Tervetuloa tutustumaan  IMO website.

Adriaan Bekman

Prof.,PhD Adriaan Bekman on tehnyt yhteistyötä yli kolmenkymmenen vuoden ajan suomalaisten kumppaneiden kanssa. Aluksi NPI konsulttina Lauri Salosen kutsumana johtamisvalmennuksissa ja innovaatioseminaareissa. Hän työskeli myös suomalaisten valtioyritysten kanssa oppilaitosjohdon tutkintotavoitteisissa oppimisen johtamisen opinpajoissa yhteistyössä Tertta Paanasen kanssa. Hän toimi kaksi vuotta Innotiimi Suomen toimitusjohtajana. Vuonna 2005 Adriaan perusti IMO:n. Kansainvälinen IMO toimii nyt kymmenessä maassa. Suomen IMO tiimin perusti Hannu Tuovinen yhteistyössä IMO kollegojen kanssa. Adriaan työskentelee myös nykyään säännöllisesti Suomessa IMO kollegojen ja asiakkaiden kutsumana.

Adriaan Bekman